S E C T I O N S

-  1: Wat is er mis?
-  2: Gemeengoed
-  3: Methodiek
-  4: Technologie
-  5: Maak de media
-  6: Extra
-  7: Links

A R T I C L E S

-  Digitale draaischijf
-  Hoe koop ik een computer?
-  Operating systems
-  Tekstverwerkers
-  Foto
-  Audio
-  Video
-  Veiligheid

 

Waar koop ik een computer?

 

gepubliceerd: 23.05.2004 // laatste update: 23.05.2004

Dat hangt een beetje van jezelf af. Ben je handig met computers en weet je welke onderdelen wel of niet deugen, dan maakt het niet zoveel uit waar je koopt. Let wel op dat je ten minste een jaar garantie krijgt op alle onderdelen.

En vrienden, familie of collega’s computerfreaks zijn de beste helpers en zullen met plezier je nieuwe computer komen installeren en confi gureren. Je kan je computervriend best van in het begin bij je aankoop betrekken en misschien zelfs samen met hem de computer uitkiezen of samenstellen.

Ben je niet zo zeker van jezelf en heb je helemaal niemand om te helpen, ga dan naar de computerwinkel om de hoek. Vaak komen ze je thuis helpen om de computer te installeren en hebben ze een dienst na verkoop. Er bestaan ook bedrijven die een soort abonnement aanbieden om je problemen op te lossen.

LEES VERDER: Een goed stel hersens // Wanneer koop ik een computer? // Wanneer ben ik aan een nieuwe computer toe? // Waar koop ik een computer? // De basisuitrusting // Gespecialiseerde computers // Draagbare computers // Tweedehandscomputers //

links DeWereldMorgen.be | GetBasic
supporters éditions epo uitgeverij | fonds pascal decroos
contact han | raf | bruno
website based on a design by red kitten

Creative Commons License